Na de zeer geslaagde cursussen in voorgaande jaren (met even een dipje tijdens Corona) hebben Hans Verbaarschot en Arian Compen (ervaren jonge tonpraters uit de Brabantse top) in samenwerking met Stichting Carnavals Activiteiten land van Cuijk wederom De Totaal Tonpraatcursus gegeven.

De Totaal Tonpraatcursus.
Kom samen met Hans Verbaarschot en Arian Compen werken aan het vernieuwen van jouw buut, je eerste stap richting een geweldig optreden of gewoon kennismaken met tonpraten! Iedereen is anders. De cursusleiders zijn zelf uitersten in het
tonpraatspectrum: Hans is de beeldend verteller, terwijl Arian de droogkloot is. Deze cursus wordt individueel toegespitst op jouw wensen, jouw humor, jouw doel. Het is jouw buut. Jij gaat hem brengen.

Afgelopen jaar zijn er weer een groot aantal cursisten geholpen met flinke stappen zetten. Het feit dat er telkens ook enkele cursisten van voorgaande jaren aanschuiven met een nieuwe buut geeft aan dat het volgen van de cursus zijn vruchten afwerpt. Los daarvan zullen alle cursisten, zonder uitzondering, beamen dat de avonden erg leuk en gezellig zijn.
In no time vormen ze een hechte groep die er samen voor gaan.
Afgelopen keer zijn er na de cursus hele leuke try-out avonden georganiseerd door de cursisten zelf.

De nieuwe cursussen beginnen in oktober 2024.
Eerst is er een algemene informatieavond waarna je kunt beslissen of je deelneemt aan de cursus.
Zit je al jaren te twijfelen om te tonpraten of wil je wel eens weten hoe het maken van een buut in zijn werk gaat?
Geef je dan nu op! Je krijgt daar geen spijt van!

Info via de site http://www.buutkampioenschap.nl/
Interesse? Meld je spoedig aan via workshops@buutkampioenschap.nl