Winnaar 2003: Maarten van Brug

“Oma Thies”

Hallo zeer gewaardeerde klets c.q.buutliefhebbers.Vorig jaar mocht ik wederom het zoete van de overwinning smaken, nu in Wanroy. Een prachtige entourage, een nieuwe ton en aankleding van het toneel en 8 artiesten, stonden borgvoor een geweldige tonproat-avond. Zeker, de loting was niet ongunstig voor mij. Het eerste jaar, 2002, dat ik met dit kampioenschap meedeed, was die loting minder. Ik moest als 2 het toneel op. Toen als Jo Docus met de Try Out. Toch was het publiek direct op mijn hand, met de
2 plaats als resultaat. Voorwaar niet slecht. Er was in 2003 maar een plaats te winnen, en zie, het gebeurde. Oma Ties gooide de hele zaal plat. Ze groeide in haar rol. Alles trok ze uit de kast om jullie. Het Publiek, te vermaken. De organisatie, glunderde. Het was een zeer geslaagd toernooi. Ik wil hierbij een pluim geven aan de hele crew die er jaarlijks een happening van maakt. Het is ontzettend jammer dat er in de pers niet meer aandacht aan besteed word. Wat moet men nog doen om de aandacht te trekken. Het is toch cultuur met een hoge amusementswaarde en de zalen blijven vol stromen.

Nogmaals, iedereen bedankt voor de support en veel plezier gewenst met deze nieuwe editie van “Zuid-Nederlands Kampioenschap.”

Maarten van Brug.

terug