Kennismakingsworkshop op 19 oktober in ’t Wapen in Wanroij

Dit is een kennismakingworkshop en geheel vrijblijvend.

Totaal Tonpraoten start weer
Land van Cuijk | Stichting Carnavals Activiteiten Land van Cuijk start, nu de richtlijnen rondom het coronavirus het toelaten, weer met haar cursus Totaal Tonpraoten. Hiervoor wordt op woensdag 19 oktober om 20.00 uur eerst een kennismakingworkshop op touw gezet in het Wapen van Wanroij aan de Kwikstraat 6 in Wanroij. Belangstellenden die deze workshop willen bijwonen, kunnen zich hiervoor aanmelden via email workshops@buutkampioenschap.nl.
Voor corona vond er jaarlijks een workshop Totaal Tonpraoten in ’t Wapen van Wanroij plaats. Onder leiding van Hans Verbaarschot en Arian Compen werden liefhebbers van de volgens de stichting ‘mooiste hobby ter wereld’ en andere nieuwsgierigen klaargestoomd voor een performance tijdens hun plaatselijke buut- en bonte avonden. “Vele cursisten/volgers zijn dan ook erg enthousiast en hebben er heel veel aan gehad, meldt stichtingsvoorzitter Huub Heijnen. “Er waren inmiddels ook alweer vele aanmeldingen voor een vervolg, maar het coronavirus besliste anders. Nu we weer aan de slag mogen, gaan we dat natuurlijk ook doen.”
Iedereen die graag kennis wil maken met tonpraten of hierin stappen wil gaan zetten én/of iedereen met een buut die gepolijst dient te worden, wordt van harte uitgenodigd om op woensdag 19 oktober om 20.00 uur naar ’t Wapen van Wanroij te komen. “Tijdens deze zullen Hans en Arian een kennismakingsavond houden”, weet Heijnen. “Tijdens deze avond wordt, behalve uitleg geven over Totaal Tonpraten, ook iedereen het hemd van het lijf gevraagd om zo bij grote verschillen een indeling te kunnen maken voor de workshop of nog volgende workshops.”
Meer informatie over de cursus is verkrijgbaar via de site: https://buutkampioenschap.nl
Om te kijken hoeveel ruimte we nodig hebben voor het aantal personen die de avond willen bijwonen willen we graag dat iedereen zich aanmeld via: workshops@buutkampioenschap.nl.