Berry Knapen 2012

Berry Knapen

Maart 2012
Beste Mensen,
Er is weer Tonpraat-nieuws wat ik u niet wil onthouden. Goed nieuws moet worden verteld, toch? Gisterenavond ben ik in Wanroij voor de 5e maal Zuid-Nederlands kampioen geworden… Tevens heb ik de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. Ik ben er nog ondersteboven van. Wat een seizoen en wat een erelijst inmiddels… In januari werd ik voor de 5e maal Brabants Kampioen en nu dit er nog eens bovenop, tadaaa….
Het was voor mij extra spannend daar ik mijn buut ZKH Prins Willem Alexander sinds het ongeluk van Prins Friso, niet meer gespeeld had. Dit uit respect voor de Koninklijke familie. Ik was benieuwd of het nu weer kon, dat het niet te snel zou zijn. Maar ik werd door het publiek op handen gedragen. De sfeer was waanzinnig en ik steeg in mijn spel boven mezelf uit.
Er was dit jaar een bijzonder sterk deelnemersveld met namen als Jan Strik, Rob Scheepers, Kitty Goverde, Rob van Elst, Koen Verstappen… Zij gingen allen als een speer. Het was daarom voor het publiek een daverende avond die ze niet snel zullen vergeten. Ik heb nu nog in Wanroij een 3 tal gala-avonden voor de boeg en ook de komende tijd zal ik nog wekelijks het uniform van Willem Alexander aandoen. Op feestjes, maar ook nog bij diverse carnaval gerelateerde tonpraatavonden.
Willem Alexander is ‘back’!
Ik wens u een fijn weekend.
Groet,
Willem Alexander… Uh… Berry
Berry Knapen… Absurdist